THALES IS EEN MULTIDISCIPLINAAIR ADVOCATENKANTOOR

THALES behandelt dossiers in het ondernemingsrecht, op Belgisch en internationaal niveau. De klanten zijn bedrijven, hun aandeelhouders, hun managers en individuen. De advocaten zijn experts in hun vakgebied.

thales-avocats-bruxelles-tier2

STERKE WAARDEN EN EEN VERLANGEN NAAR NABIJHEID

Aangezien elke cliënt belangrijk is, biedt THALES eersteklas service door ervoor te zorgen dat elk dossier wordt behandeld of gecontroleerd door een van zijn advocaten. Dossiers worden behandeld in het Frans, Nederlands of Engels.

Door zijn omvang kan het advocatenkantoor THALES hechte en persoonlijke banden met zijn klanten ontwikkelen.

THALES stelt een aanbod op maat voor en beantwoordt de vragen van zijn klanten door redelijke en transparante prijzen toe te passen.

thales-avocats-bruxelles

ONZE CORRESPONDENTEN IN HET BUITENLAND

Als Belgisch lid van de internationale netwerken MSI Global Alliance en International Commercial Law Alliance, maakt THALES deel uit van de belangrijkste wereldwijde netwerken van onafhankelijke advocatenkantoren.

Hierdoor heeft THALES toegang tot hoogwaardige hulp over de hele wereld. Bovendien onderhoudt THALES bevoorrechte relaties met andere in het buitenland gevestigde firma's.

ECOLOGISCHE VERANTWOORDELIJKHEID

« Het garandeert dat organisaties met het label 'CO2-Neutraal' hun resterende CO2-uitstoot berekenen, verminderen, lokaal en wereldwijd. Het label 'CO2-neutraal' laat geen ruimte meer voor greenwashing omdat het pas wordt uitgereikt na serieuze inspanningen voor het klimaat. Dit label is gevalideerd door Vinçotte. »
NL