Om zijn internationale bereik en expertise op het gebied van media- en intellectueel eigendomsrecht te versterken, heeft Thales Brussels een bevoorrechte correspondentieovereenkomst gesloten met Klimis Law, gevestigd in Parijs en Brussel.

Olivia Klimis, oprichtster en coördinatrice van de teams Klimis Law, is advocaat bij de Balies van Parijs en Brussel en vertegenwoordigster van kunstenaars en auteurs. Zij leerde strengheid en het streven naar uitmuntendheid in prestigieuze universiteiten en advocatenkantoren, die bekend staan om hun expertise in intellectueel eigendomsrecht, mediarecht en digitaal recht.

Dankzij haar ervaring van meer dan vijftien jaar in België en Frankrijk, als bevoorrecht adviseur van toonaangevende ondernemingen en belast met strategische dossiers, en haar beheersing van het Europees recht en de internationale contracten, heeft zij een grenzeloze visie op het beheer van dossiers verworven, die zij dagelijks ten dienste van haar cliënten stelt.

Olivia Klimis is voornamelijk actief in consultancy, onderhandeling en projectontwikkeling in Frankrijk, België en wereldwijd, in de media- en consumptiegoederensector.

Zij is ook gediplomeerd yogalerares en medeoprichtster van IPYogis, een internationale gemeenschap van IP-advocaten die yoga beoefenen.

Zij spreekt Frans, Engels, Nederlands en Grieks.

Voor meer informatie: http://www.klimis-law.eu/